Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 50 g queijo parmesão
Massa fresca de castanha
- 80 g farinha de castanha
- 100 g farinha tipo 65
- 2 ovos
- 10 g azeite
Recheio
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 500 g carne de coelho em pedaços s/ osso (3 cm aprox.)
- 200 g abóbora-manteiga cortada em cubos
- 2 folhas de salva fresca cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de paprika
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g vinho branco
Béchamel
- 1000 g leite
- 90 g farinha de arroz
- 60 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2202 kJ / 527 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico
2u.
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2h 10min
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
Nenhuma avaliação
Crepes de frango e molho de espargos
45 min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Leite-creme frito
4h 30min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão-de-ló com ovos-moles pobres
1u.
Pão branco
15 Std.