Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 80 g Zucker
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
- 20 g Hagelzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Nuss-Striezel
1h 30min
Hefezupfbrot mit Zimt
2h 10min
Hefezopf
2h 30min
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Schwäbische Flachswickel
45min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Nuss-Striezel
1h 30min
Hefezopf
3 Std.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Dinkel-Brioche au chocolat
2 Std.
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min