Zařízení & příslušenství
Hefezopf "Take five"
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
25 Scheiben
Suroviny
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Milch300 g
-
Hefe (20 g), zerkrümelt½ Würfel
-
Zucker80 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Salz1 TL
-
Ei verquirlt1
-
Hagelzucker20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
503 kJ /
120 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Hefe-Gugelhupf
7hod.
Streuselzopf
1hod. 30min.
Hefezopf
2hod. 20min.
Lamm aus süßem Hefeteig
1hod. 30min.
Dinkel-Brioche au chocolat
2hod.
Streusel
5min.
Hefezopf
2hod. 30min.
Hefezopf
3hod.
Nuss-Striezel
1hod. 30min.
Schwäbische Flachswickel
45min.
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2hod.
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1hod. 55min.