Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitteig
- 30 g Mandeln, blanchiert
- 90 g Zucker
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Mehl
- 45 g Speisestärke
- 1 ½ TL Backpulver
- 1 EL Zucker (10 g)
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zucker
- 80 g Nektarinen
- 6 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 125 g Himbeeren
- 1 EL Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 882 kJ / 211 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Klassischer Käsekuchen
4 godz.
Donauwellen
2h 40min
Klassischer Marmorkuchen
1 Std. 50 Min
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Pfirsich-Biskuitrolle
2h 10min
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Oster-Biskuitrolle
9óra 30p
Biskuit
1h 30min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 godz.