
Kompatibilní verze
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g shallots halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
nebo 60 g orange marmalade plus 1 Tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
nebo 20 g sherry vinegar - 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 750 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Duck and Pork Terrine
52hod.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Ratatouille
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1hod. 5min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1hod.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10hod. 55min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Dauphinoise Potatoes
50min