Kompatibilní verze
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Cod with citrus butter
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Cucumber Soup
25min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Žádné hodnocení
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min