Kompatibilní verze
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Steak au Poivre
20min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min