Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
TM6

Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

Sous-vide Beef Cheeks

  • 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
  • 400 g ale
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 60 g onions, quartered
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    nebo 1 tsp ascorbic acid powder

Parmesan Mashed Potatoes and Assembly

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
  • 280 g water
  • 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
  • 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 150 g fresh spinach leaves

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2867 kJ / 685 kcal
Protein
48 g
Sacharidy
54 g
Tuk
29 g
Nasycený tuk
12 g
Vláknina
8 g
Sodík
1332 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty