Kompatibilní verze
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sorbet pomme-cidre
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g de cidre brut ou doux
- 500 g de pommes, coupées en morceaux
Le sablé breton
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le sirop au miel de blé noir
- 25 g d'eau
-
75
g de miel de blé noir
nebo 75 g de miel - 1 pincée de vanille Bourbon en poudre
- 5 g de jus de citron fraîchement pressé
La crème chantilly
- 30 g de sucre en poudre
- 1 pointe de couteau de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613.5 kJ / 353.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 50.1 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 80.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Entremets à la mousse de cassis
12h
Charlotte aux fraises
3h 35min
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.