Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (volitelně)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
nebo 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (volitelně)
- 1 tl gedroogde oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Pulled pork burgers
Žádné hodnocení
Worstmummies
Žádné hodnocení
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Tandoori kip wraps
50min