Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (volitelně)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
nebo 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (volitelně)
- 1 tl gedroogde oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Minipizza’s
1h 20min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Beef Wellington
10h 10 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Heksenvingerkoekjes
2h
Napoleon hoedjes
Žádné hodnocení
Spaghetti muffins
55 min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Basisbouillon
Žádné hodnocení
Piadina uit Emilia Romagna
15min