Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kaasvulling
- 30 g Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 60 g boter, op kamertemperatuur
Pasta
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 240 g droge pasta, type spaghetti, volkoren
Saus
- 60 g ui
- 15 g extra vergine olijfolie
- 240 g spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)
- ½ tl gedroogde peterselie
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl knoflookpoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl zout
- 120 g mozzarella, in stukken
- 180 g kwark
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Chocoladevulkaan
15min
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Fideuá van groenten
40 min
Pekingeend
45 min