
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kaasvulling
- 30 g Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 60 g boter op kamertemperatuur
Pasta
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 240 g droge pasta, type spaghetti volkoren
Saus
- 60 g ui
- 15 g extra vergine olijfolie
- 240 g spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)
- ½ tl gedroogde peterselie
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl knoflookpoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl zout
- 120 g mozzarella in stukken
- 180 g kwark
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 170 kcal / 711 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Pompoen baba ganoush
35min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Gestoomde spinaziecake
35min
Aardappelsoep met curry
35min
Horror punch
20min
Heksenvingerkoekjes
2hod.
Spinazie- en tomatenquiche
1hod. 45min
Sojabolognese
40min
Kalkoenburgers
1hod. 25min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1hod.