
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux
- 50 g de carotte pelée et coupée en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de quinoa
- 380 g d'eau
- du sel
- 250 g de petits pois frais
- 250 g de ricotta
- 200 g de lait
- 2 gros œufs
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- beurre pour le plat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 318 kcal / 1332 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Fettucine vegan au chou-fleur
1hod.
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1hod. 15min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Risotto en rouge et vert
1hod. 10min
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1hod. 30min
Quinoasotto
35min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1hod. 5min