Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
nebo 20 g oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2095.6 kJ / 500.9 kcal
- Protein
- 54.2 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 198 mg
Alternativní recepty
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Faire sauter des oignons avec du piment
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min