Kompatibilní verze
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (volitelně)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30 Min
Petits pains à la semoule
1ωρ. 50 λεπτ.
Cachir de poulet aux olives
7h
Brochettes chich taouk et pommes de terre épicées
2 Std. 20 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Kebbeh (boulettes au bœuf et au boulgour)
2 Std. 15 Min
Pains batbout marocains
1h
Pides aux trois fromages
1h 40min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min