Kompatibilní verze
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (volitelně)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1 Std. 5 Min
Minipains façon bretzel
2 Std.
Pains batbout marocains
1 godz.
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30 min
Veggie burger
4hod. 20min
Kebbeh (boulettes au bœuf et au boulgour)
2 godz. 15 min
Granola sans allergènes
Žádné hodnocení
Babka pistache et fleur d'oranger
4hod. 5min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40 min
Pitas aux céréales avec légumes et houmous pour booster la peau
1 godz. 45 min
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min