Kompatibilní verze
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (volitelně)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Chorba tunisienne
45 min
Sayadieh (riz épicé au poisson)
50 min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Fettuccine al ragù
1h 10 min
Riz à la noix de coco (arroz con coco)
35 min
Pains batbout marocains
1h
Pastilla au poulet, aux amandes et à la cannelle
2u. 5min
Cachir de poulet aux olives
7h
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50 min
Pitas libanaises
2h 20 min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5 min
Msemen
40 min