Zařízení & příslušenství
辣炒牛蒡
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
干辣椒 一切二1 根
-
胡萝卜 切成0.5×6厘米长条40 克
-
牛蒡 切成0.5×6厘米长条300 克
-
日本清酒45 克
-
糖1 汤匙
-
日式浓口酱油 依个人口味调整40 克
-
老抽1 茶匙
-
白芝麻2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1314.5 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
1224 kJ /
292.5 kcal
Tuk
9.9 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
42.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日式炖煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína