辣炒牛蒡

辣炒牛蒡

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 干辣椒 一切二
    1 根
  • 胡萝卜 切成0.5×6厘米长条
    40 克
  • 牛蒡 切成0.5×6厘米长条
    300 克
  • 日本清酒
    45 克
  • 1 汤匙
  • 日式浓口酱油 依个人口味调整
    40 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 白芝麻
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1314.5 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1224 kJ / 292.5 kcal
Tuk 9.9 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 42.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...