Zařízení & příslušenství
咸浆娃娃菜
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 40min.
2 人份
Suroviny
-
黄豆50 克
-
水700 克
-
娃娃菜 切细段400 克
-
紫菜 掰成小片5 克
-
淡味虾皮5 克
-
盐 依个人口味调整1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
290.5 mg
Protein
14.8 g
Kalorie
572.5 kJ /
137 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína
节后健康吃
10 recepty/-ů
Čína
Čína