家烧带鱼

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 猪油
    15 克
    15 克 油
  • 干辣椒 去籽一切二
    1 克
  • 切段
    1 根
  • 切片
    15 克
  • 蒜头
    4 - 5 瓣
  • 五花肉 切片
    30 克
  • 带鱼 切5厘米段
    300 克
  • 130 克
  • 花雕酒
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 白砂糖
    2 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 老抽
    2 克
  • 蒜苗 装饰用
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 987.8 mg
Protein 18.1 g
Kalorie 2119.3 kJ / 506.6 kcal
Tuk 50.2 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 16.1 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...