Zařízení & příslušenství
家烧带鱼
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
15 克 油猪油15 克
-
干辣椒 去籽一切二1 克
-
葱 切段1 根
-
姜 切片15 克
-
蒜头4 - 5 瓣
-
五花肉 切片30 克
-
带鱼 切5厘米段300 克
-
水130 克
-
花雕酒20 克
-
生抽20 克
-
白砂糖2 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蚝油5 克
-
老抽2 克
-
蒜苗 装饰用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
987.8 mg
Protein
18.1 g
Kalorie
2119.3 kJ /
506.6 kcal
Tuk
50.2 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
16.1 g
Sacharidy
5.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
魔法
33 recepty/-ů
Čína
Čína