Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de cacao en poudre
- 400 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Glaces et sorbets 9 recept, Francie
-
Best of glaces et sorbets 24 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Sorbet chocolat
12h
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Sorbet aux fruits
10 min
Glace aux fruits
5 Min
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 Std. 50 Min
Glace à la vanille
12h
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace stracciatella
12h
Glace au café
12h
Glace menthe-chocolat
12h