Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses de vanille
- 600 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 180 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Glaces et sorbets 9 recept, Francie
-
Best of glaces et sorbets 24 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Sucre glace
5min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Sorbet aux fruits
10min
Glace aux fruits
5min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Glace stracciatella
12 godz.
Glace au chocolat
12 godz.
Glace au café
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min