Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 200 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, en morceaux
- 75 g de beurre mou, en morceaux
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
250
g de fromage blanc nature
nebo 250 g de ricotta - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge (volitelně)
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de menthe fraîche (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2311 kJ / 554 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Crumble aux pommes
45 Min
Crème fouettée
10 Min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 Min
Crème brûlée
2h 40 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Coulis de fruits
10 Min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45 min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Tiramisu
5h 20 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min