Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 200 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, en morceaux
- 75 g de beurre mou, en morceaux
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
250
g de fromage blanc nature
nebo 250 g de ricotta - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge (volitelně)
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de menthe fraîche (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2311 kJ / 554 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Crème fouettée
10min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Coulis de fruits
10min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 godz.
Tiramisu
5h 20 min.