Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schlagobers, kalt
- 400 g Wasser, sehr kalt (siehe Tipp)
- 20 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 10 g
- Kalorie
- 279 kJ / 67 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Knoblauchgrundstock
1h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Feine Streichwurst
14h 30min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Eierwurst
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Erdbeereis
5 min
Backfisch
40 Min
Handsemmerl
10 Std. 55 Min
Brötchensonne
2h
Weizenbrot Betty
4h 35min
Staubzucker
5 min