Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 30 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 30 g Wasser, kalt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ⅛ - ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- 85 g Emmentaler Käse, in kleinen Würfeln (5-7 mm)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3561 kJ / 852 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 5054 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelpogatscherl
1óra 10p
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Pusztasalat
1 godz.
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Almbutter
40min