
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett (siehe Tipp)
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 769 kcal / 3223 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 67 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 3024 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstaufstrich
10min
Wiener Wurst
25hod. 30min
Grobe Streichwurst
13hod.
Powidl
8hod.
Käse-Leberkäse
14hod. 15min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2hod. 45min
Leberpastete im Glas
4hod.
Feine Streichwurst
14hod. 30min
Almbutter
40min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3hod. 10min
Waldviertler Knödel
1hod.