Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 60 - 90 g Emmentaler in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1514 kJ / 362 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1613 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Weißwurst im Glas
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Grammelknödel
1h 30min
Salzburger Fleischkrapfen
1h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Wurstaufstrich
10min