
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau à température ambiante
- 4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 79 kcal / 332 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Œufs à la florentine
1 Std. 5 Min
Chapelure
5 Min
Cuisson des pâtes
20 Min
Cuisson du riz
25 Min
Riz à la tomate
30 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Coquillettes express
15 Min
Omelette aux pommes de terre
30 Min
Sauce au yaourt
5 Min
Œufs sur le plat vapeur
15 Min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 Min
Purée de pommes de terre
40 Min