Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 400 g de lait entier
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Tarte au citron destructurée
20 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Coulis de fruits
10 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min