
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en lamelles
- sel à discrétion
- poivre moulu à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 405 kcal / 1691 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Vol-au-vent aux champignons
45min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Sauce hollandaise
25min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1hod. 20min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1hod. 15min
Galettes de pommes de terre
45min
Pommes de terre farcies
1hod. 15min
Choucroute
1hod. 40min
Ficelles picardes
2hod.
Sauce chasseur
35min
Hachis parmentier
50min
Tourte au poulet
2hod.