Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Ficelles picardes
2 Std.
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1 Std. 20 Min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Choucroute
1 Std. 40 Min
Galettes de pommes de terre
45 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Tomates farcies
50 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Vol-au-vent aux champignons
45 Min
Sauce chasseur
35 Min