Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g d'eau (330 g pour la pâte et 100 g d'eau bouillante pour la cuisson)
-
10
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 1 c. à café de levure boulangère sèche (4 g) - huile végétale, pour le saladier
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2562.7 kJ / 612.5 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 122.2 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1190.9 mg
Ve sbírkách
-
Baguettes fraîches cuites au four 5 recept, Kanada
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Mix and Match - Batchcooking 27 recept, Francie