Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g d'eau (330 g pour la pâte et 100 g d'eau bouillante pour la cuisson)
-
10
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 1 c. à café de levure boulangère sèche (4 g) - huile végétale, pour le saladier
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
-
Baguettes fraîches cuites au four 5 recept, Kanada
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Mix and Match - Batchcooking 27 recept, Francie
Alternativní recepty
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain de campagne
2 Std.
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h
Pain au chocolat
24 Std.
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain express
1 Std. 15 Min
Pâte à pizza
1h
Brioche
8 Std.
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Pain vapeur
2 Std.
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Croissant
16hod.