Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g d'eau (330 g pour la pâte et 100 g d'eau bouillante pour la cuisson)
-
10
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 1 c. à café de levure boulangère sèche (4 g) - huile végétale, pour le saladier
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
-
Baguettes fraîches cuites au four 5 recept, Kanada
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Mix and Match - Batchcooking 27 recept, Francie
Alternativní recepty
Chausson aux pommes
1h 30 min
Baguette express
2u. 35min
Pâte à pizza
1h
Pain de campagne
2 godz.
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Brioche
8h
Pain au chocolat
24 Std.
Pain express
1h 15min
Croissant
16h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Petits pains au chocolat
13h
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min