
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g d'huile végétale
nebo 30 g d'huile d'olive - 40 g de ciboules coupées en rondelles (0.5 cm)
-
300
g de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes (2 cm)
nebo 300 g de cuisse de poulet, sans peau et désossée détaillée en cubes (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 629.9 kcal / 2635.5 kJ
- Protein
- 68.2 g
- Tuk
- 37.9 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 141.4 mg
Alternativní recepty
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler des échalotes
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des oignons
20min