Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux

Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux

4.8 128 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
300 g

Suroviny

  • 30 g d'huile végétale
    30 g d'huile d'olive
  • 40 g de ciboules coupées en rondelles (0.5 cm)
  • 300 g de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes (2 cm)
    300 g de cuisse de poulet, sans peau et désossée, détaillée en cubes (2 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 g

Sodík 141.4 mg
Protein 68.2 g
Kalorie 2635.5 kJ / 629.9 kcal
Tuk 37.9 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...