Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
TM6

Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux

4.8 (70 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g d'huile végétale
    nebo 30 g d'huile d'olive
  • 40 g de ciboules, coupées en rondelles (0.5 cm)
  • 300 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en cubes (2 cm)
    nebo 300 g de cuisse de poulet, sans peau et désossée, détaillée en cubes (2 cm)

Nutriční hodnoty
na 300 g
Kalorie
2635.5 kJ / 629.9 kcal
Protein
68.2 g
Sacharidy
2.9 g
Tuk
37.9 g
Nasycený tuk
6.1 g
Vláknina
1 g
Sodík
141.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty