Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
TM6

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

4.0 (48 hodnocení)

Suroviny

  • 36 ½ oz water, divided
  • 16 oz Brussels sprouts, halved
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz vinegar
  • ½ lemon, juice only, to taste
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
343 kJ / 82 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
11 g
Tuk
4 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
3 g
Sodík
29 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty