![Sautéing 16 oz Brussels Sprouts Sautéing 16 oz Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FE9C71D-EE7F-44CC-914C-A5023FA5ED5C/Derivates/0dcddf44-9b11-42cb-a8f6-3b0a9348c934.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 29 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Lemony Green Beans
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Asparagus Sauté
15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Sautéed Cauliflower
25min
Green Bean Gremolata
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Green Beans
30min
Broccoli Sauté
20min