Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'amandes, pelées
- 30 g de cosses de psyllium
- 2 c. à café de levure, sans gluten
- 1 c. à café de sel fin
- 3 blancs d'oeufs
- 30 g de vinaigre
- 250 g d'eau, bouillie
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Focaccia sans gluten
1 godz.
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pain complet sans gluten
4 godz.
Paella aux haricots rouges
55 min
Farine simple sans gluten
Žádné hodnocení
Pain à la farine de millet
2h 35 phút
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1 godz. 10 min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min