Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte sablée
- 50 g de sucre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer les moules
- 370 g de farine, et un peu pour fariner le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
Ganache
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Glaçage au sucre et pastille au chocolat
- 200 g de sucre
- 25 g d'eau
- 15 gouttes de colorant alimentaire (tout type), vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2h 10min
Caramels à la crème
2h
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Nœud au lard
2h 10min
Milanais
3 Std.
Mousse au Toblerone®
3sa 10 dk
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min