Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 200 g de chocolate (64% cacao)
- 290 g de mantequilla, en trozos
- 350 g de azúcar
- 4 - 5 huevos, (201 g)
- 190 g de harina
Ganache glucosado
- 340 g de crema
- 130 g de glucosa
- 330 g de chocolate (64% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1667.7 kJ / 398.6 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 31 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado blanco
2h
Helado de vainilla
12h
Ganache de chocolate
35 min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20min
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4 Std.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Cup-cakes de cactus
45 min
Macarrones de chocolate
24h
Pasta para tarta
20min
Tartaletas de chocolate con dulce de leche y nuez
2h