Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 cucchiaini di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape in grani grossi
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 punta di coltello di pepe macinato
Crocchette
- 50 g di burro, non salato
- 200 g di birra
- 160 g di farina bianca
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 litro di olio per friggere
- 500 g di filetti di pesce persico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- 1 cucchiaio di farina bianca
- 1 limone, biologico, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 95.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di couscous
50 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Frittata
35 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Žádné hodnocení
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2h
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Frittata di zucchine
40 min
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino alla zurighese
50 min
Salsa alla senape
5min