Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 cucchiaini di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape in grani grossi
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 punta di coltello di pepe macinato
Crocchette
- 50 g di burro, non salato
- 200 g di birra
- 160 g di farina bianca
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 litro di olio per friggere
- 500 g di filetti di pesce persico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- 1 cucchiaio di farina bianca
- 1 limone, biologico, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 95.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Purè di patate
45min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45min
Trote con riso alle verdure
45min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Zabaione
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Torta al cioccolato e fragole
4 Std. 45 Min
Delizia al cioccolato
40 λεπτ.
Gratin di patate
1h 10min