Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori gratinati
50min
Uova sode
20min
Impasto per pizza
1 godz.
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Piselli con prosciutto
30 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 godz.
Verdure al vapore
20min
Patate lesse
30 min
Brodo vegetale in pasta vegano
1 godz.
Impasto per pizza
1 godz.