Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate lesse
30 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Funghi all'aglio
20 Min
Asparagi con patate
50 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Uova sode
20 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Frittata
35 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Žádné hodnocení
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Fagiolini al pomodoro
55min