Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di formaggio Cheddar, a pezzi (3 cm)
- 4 filetti di petto di pollo, senza pelle (circa 330 g ciascuno)
- 5 cucchiaini di sale
- 2 cucchiaini di pepe macinato
- 3 cucchiaini di paprica dolce
- 1 cucchiaio di pepe di Cayenna macinato (volitelně)
- 180 g di peperoni rossi, tagliati a metà e privati dei semi, a pezzi
- 50 g di peperoni verdi, tagliati a metà e privati dei semi, a pezzi
- 180 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio vegetale
-
100
g di brandy (Metaxa)
nebo 100 g di succo di mela - 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiai di acqua
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
- 80 g di panna
- 100 g di concentrato di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3233 kJ / 773 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 3567 mg
Alternativní recepty
Cornetti con carne macinata
30 Min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Pizza Margherita
2h 10 min
Pizza Margherita
2 Std.
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pizza prosciutto e funghi
Žádné hodnocení
Pizza margherita
2h 10 min
Involtini estivi
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Tartare di carne
30 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min