Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio vegetale
- 600 g di spezzatino di manzo
- 200 g di funghi champignon, freschi, a fette (5 mm)
- 1 peperone rosso (150 g), a cubetti (2 cm)
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
nebo 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaino di farina di carrube
- 2 cucchiaino di senape
- 2 cucchiaini rasi di paprica dolce
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 150 g di panna acida (10% di grasso)
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 150 g di acqua
- 400 g di sedano rapa, a pezzi
- 300 g di radici di prezzemolo, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 50 g di burro, non salato, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Risotto alla milanese
30 λεπτ.
Minestrone
45min
Curry di gamberetti con topinambur
45min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Creste di gallo all'anice
Žádné hodnocení
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta con pollo e funghi
Žádné hodnocení