Kompatibilní verze
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé di formaggio di capra e porri
- burro per ungere
- 40 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di formaggio fresco di capra
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli separati dagli albumi
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (5 mm)
- 50 g di peperoni rossi, a cubetti (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di formaggio fresco di capra
- 125 g di yogurt
- 6 gambi di erba cipollina fresca, a rondelle
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Soufflé al formaggio
55min
Torta tirolese d'autunno
1h 20 min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Žádné hodnocení
Sciroppo Chai
Žádné hodnocení
Crema Thermomix®
45 min
Smoothie al mango
10 min
Nasi goreng
Žádné hodnocení
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 Std. 30 Min
Vellutata di pomodoro
10 min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Tortino di patate
1 Std. 40 Min