Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 600 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1000 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 50 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 70 g di maionese
- 50 g di panna acida
- un pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 cipollotto con il ciuffo verde, a rondelle (3 mm)
Decorazione
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 23.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2 Std.
French Dressing
15 min
Girelle alle noci e cannella
Žádné hodnocení
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 Min
Verdure ripiene
1h 20 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Žádné hodnocení
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Insalata di carote
15 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min