Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 600 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1000 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 50 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 70 g di maionese
- 50 g di panna acida
- un pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 cipollotto con il ciuffo verde, a rondelle (3 mm)
Decorazione
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 23.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min
Insalata di carote
15min
Lasagne
2h
Cornetti con carne macinata
30 min
Insalata di barbabietole
10min
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso casimiro
45 min
Insalata di patate
1h 5min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Treccia bernese
1 godz. 45 min