Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 600 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1000 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 50 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 70 g di maionese
- 50 g di panna acida
- un pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 cipollotto con il ciuffo verde, a rondelle (3 mm)
Decorazione
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 23.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Trote con riso alle verdure
45 Min
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Knöpfli
50 Min
Riso casimiro
45 Min
Insalata di barbabietole
10 Min
Insalata di carote
15 Min