Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porzioni di impasto
- 235 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 3 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina di grano + q.b. per la lavorazione
- 100 g di farina di farro bianca
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- 40 g di strutto
Soluzione alcalina e finitura
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 50 g di acqua bollente
- sale grosso (ad es. salgemma), per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa french dressing
20min
Salsa cocktail
5 min
Biscotti soffici al pistacchio
Pas d’évaluation
Pane rustico
2 godz.
Polpette di melanzane
45 min
Biberli dell'Appenzello
Pas d’évaluation
Torta di Zugo al kirsch
4 godz.
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Rotolo all'arancia
30 min
Polpette in salsa spagnola
55min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min