
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porzioni di impasto
- 235 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 3 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina di grano + q.b. per la lavorazione
- 100 g di farina di farro bianca
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- 40 g di strutto
Soluzione alcalina e finitura
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 50 g di acqua bollente
- sale grosso (ad es. salgemma), per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 263 kcal / 1099 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Burro al pomodoro
5min
Barrette al sesamo
30min
Biberli dell'Appenzello
2hod. 20min
Torta di Zugo al kirsch
4hod.
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48hod. 45min
Fonduta moitié-moitié
20min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1hod.
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Sorbetto al gusto piña colada
30min
Cake al limone
1hod. 5min
Mousse veloce al caffè
5min