
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolle tagliate a metà
- 1 ½ cucchiaino di paprica piccante
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di acqua
- 400 g di patate, a pasta gialla densa pelate, a cubetti (1 cm)
- 2 peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1437.1 kcal / 6024.4 kJ
- Protein
- 115.7 g
- Tuk
- 52.5 g
- Sacharidy
- 86.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Crema Thermomix®
45min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1hod.
Tarte flambé con pancetta
40min
Salsa all'aglio
10min
Guacamole
5min
Capuns grigionesi
35min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
1hod. 5min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Gulash di patate
1hod.
Pane ticinese
1hod. 50min