Gulasch

Gulasch

4.1 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di burro chiarificato
  • 500 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 100 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 ½ cucchiaino di paprica piccante
  • 1 cucchiaino di paprica dolce
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 200 g di vino rosso, secco
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
  • 400 g di acqua
  • 400 g di patate, a pasta gialla densa pelate, a cubetti (1 cm)
  • 2 peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
  • ¼ di cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 115.7 g
Kalorie 6024.4 kJ / 1437.1 kcal
Tuk 52.5 g
Sacharidy 86.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...