Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina di grano tipo 405 o 550 + q.b. per infarinare
- 100 g di farina di segale tipo 1150
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 340 g di acqua
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane ripieno Margherita
3h 15 min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Yogurt fresco
11hod. 10min
Caramelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Cipolle rosolate (200 g)
25 min
Gelato veloce alla frutta
10 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Mousse di formaggio
10 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Mini-amaretti
1h 30min
Risotto alla parmigiana
30min
Pizza ai peperoni
1j 55 menit