Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto:
- 220 g di farina + q.b. per infarinare
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Farcire e completare:
- 2 pere (circa 400 g), mature
- 2 cucchiai di succo di limone
- 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- farina, per il piano di lavoro
- miele q.b.
- 3 cucchiai di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Nettare di lamponi
Žádné hodnocení
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Focaccia con pomodori
40 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Moussaka di lenticchie
1h 30 min
Delizie di mela e meringa
2 godz.
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Involtini estivi
30 min
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15 min.