Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto:
- 220 g di farina + q.b. per infarinare
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Farcire e completare:
- 2 pere (circa 400 g), mature
- 2 cucchiai di succo di limone
- 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- farina, per il piano di lavoro
- miele q.b.
- 3 cucchiai di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Banana bread con patate dolci
2 Std.
Pane ripieno Margherita
3h 15min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Salsa alle arachidi
10 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Hummus
5 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min