Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa mãe de trigo)
- 50 g farinha tipo 65
- 50 g farinha de trigo integral
- 100 g água filtrada
Pão
- 220 g água
- 370 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio tipo 70
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 unidade
- Kalorie
- 3812 kJ / 912 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 190 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120h 20 min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2 Std.
Broa de milho
2 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Massa-mãe
360h
Papo-secos com massa-mãe
48h
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18óra
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min