Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa mãe de trigo)
- 50 g farinha tipo 65
- 50 g farinha de trigo integral
- 100 g água filtrada
Pão
- 220 g água
- 370 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio tipo 70
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 unidade
- Kalorie
- 3812 kJ / 912 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 190 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25h 20min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45 Min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Baguetes de espelta com massa-mãe
7h 35min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão de lavrador
16h 15min
Mix para pão integral e pão
24 Std.