Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g di salame chorizo a fettine (1 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola (con il suo liquido)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di origano secco
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1905.4 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Cottura della pasta
20 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Rigatoni affumicati
25min