Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40 Min
Vitello alla pizzaiola
35min
Pollo con crema di verdure
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min