Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Pollo alla cacciatora
50min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Petto di pollo e zucchine
50min
Polpette al sugo
45min
Involtini di vitello
35min
Scaloppine ai funghi
40min
Vitello alla pizzaiola
35min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Saltimbocca alla romana
25min