Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo e zucchine
50 分钟
Straccetti di vitello al vino bianco
30 分钟
Frittata autunnale
1 godz. 15 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Bocconcini di pollo al limone
45 分钟
Scaloppine ai funghi
40 分钟
Polpette al sugo
45 分钟
Vitello alla pizzaiola
35 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 分钟
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 min
Involtini di vitello
35 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min