Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g kapusty kiszonej
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 10 g oleju
- 250 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 150 - 200 g boczku, surowego, bez kości, ze skóry, wędzonego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 600 g wody
- 20 - 30 g koncentratu pomidorowego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 owoce jałowca
- ¼ - ½ łyżeczki kminku
- ½ - 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 320 g makaronu, suchego, typu łazanki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2306 kJ / 550.8 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 816.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2h 10min
Krokiety z grzybami i kapustą
2h 10min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123h 50min
Krokiety z mięsem i pieczarkami
1h 15min
Fasolka po bretońsku
13 godz. 30 min
Wigilijna kapusta z grochem
2h 20min
Bigos
1h 30min
Wigilijna kapusta z grzybami
1h 20min
Bigos z kiełbasą i ziemniakami
1h 20min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1h 30min
Sos pieczarkowy
40min
Kapusta zasmażana
1h 35min