
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1180.9 kcal / 4940.7 kJ
- Protein
- 70.9 g
- Tuk
- 95.7 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Sodík
- 1129.3 mg
Alternativní recepty
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide Steak
1h 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30min