Zařízení & příslušenství
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1129.3 mg
Protein
70.9 g
Kalorie
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Tuk
95.7 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
48.6 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30 min.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55 min.
Sous-vide Steak
1h 30 min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min.
Browned eschalots (250-350 g)
25 min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min.
Sous-Vide Salmon
1h