Zařízení & příslušenství
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1129.3 mg
Protein
70.9 g
Kalorie
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Tuk
95.7 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
48.6 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min.
Béarnaise sauce
20min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.
Scallops with pea purée
25min.