
Zařízení & příslušenství
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Příprava 25min
Celkový 2hod. 20min
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Protein
70.9 g
Tuk
95.7 g
Sacharidy
4.4 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
48.6 g
Sodík
1129.3 mg