Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce

4.7 122 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • eschalots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
    200 g
  • egg yolks
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1129.3 mg
Protein 70.9 g
Kalorie 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Tuk 95.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 48.6 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...