Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 95.7 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1129.3 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Poached eggs with blade cover
30 min