
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 551.9 kcal / 2318.1 kJ
- Protein
- 45.5 g
- Tuk
- 40.7 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Sodík
- 450.8 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Hollandaise sauce (TM6)
15 Min