Zařízení & příslušenství
Rare beef steak with herb garlic butter
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
2 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
450.8 mg
Protein
45.5 g
Kalorie
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Tuk
40.7 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
21.8 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide for Two
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Peeled Garlic
5min.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Peeling Ginger
5min.
Poached eggs with blade cover
30min.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sukiyaki
55min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Chilli garlic prawns
10min.