![Rare beef steak with herb garlic butter Rare beef steak with herb garlic butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94afcd42-8bdc-43c7-85fb-a5a518af4ed4/Derivates/5f741907-d245-469e-a594-30af24b23112.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 450.8 mg
Alternativní recepty
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Poached eggs with blade cover
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 dk