Zařízení & příslušenství
Yogurt fresco
Příprava 10min.
Celkový 11hod. 10min.
8 vasetti
Suroviny
-
1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 vasetto
Protein
5 g
Kalorie
371 kJ /
89 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le mie ricette
198 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pan Brioche
8hod.
Maionese
10min.
Gelato veloce alla frutta
10min.
Burro
40min.
Gelato al Primitivo di Manduria
24hod. 30min.
Olio allo za'atar
1hod. 10min.
Ricotta
5hod. 30min.
Formaggella alle erbe
4hod. 20min.
Pectina
55min.
Yogurt fresco ai mirtilli
15hod. 45min.
Condimento all'arancia e curry
10min.
Pane rustico
2hod.