Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
- 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
- 50 g di latte in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Pane rustico
2h
Ricotta
5h 30min
Decotto stimolante di mela, fragole e spezie
35min
Coppia ferrarese
1 Std.
Yogurt ai frutti rossi
16h
Succo di frutta
10min
Pastina da minestra
10min
Yogurt di avena e arancia
12j 30 menit
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Yogurt fresco ai mirtilli
15hod. 45min