Yogurt fresco

Yogurt fresco

4.5 45 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 11hod. 10min
8 vasetti

Suroviny

  • di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
    1000 g
  • di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
    120 g
  • di latte in polvere (volitelně)
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Kalorie 89 kcal / 371 kJ
Protein 5 g
Tuk 5 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...