Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 730.8 kJ / 174.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di verdure
1h 35min
Crème caramel
3h 45min
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3h 30min
Frittelle di patate
45min
Mini tart tatin
3 Std.
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Muffin salati
1 Std.
Monte bianco
1 Std. 5 Min
Soufflé al Castelmagno
55min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min