Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a dadini
- 150 g di pisellini surgelati
- 100 g di acqua
-
¼
di dado per brodo vegetale
nebo ¼ di cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 250 g di farina + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 200 g di latte tiepido
- 60 g di burro fuso + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per torte salate
-
70
g di prosciutto cotto affumicato a cubetti
nebo 70 g di prosciutto cotto a cubetti - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1302 kJ / 311 kcal
- Protein
- 11.28 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 16.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di verdure
40min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Soufflé al formaggio
55 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Polpettine di ceci
1 Std. 5 Min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Muffin dell'Alto Adige
40min
Quiche ai pomodorini
1h
Muffin con gocce di cioccolato
1h
Muffin al Parmigiano Reggiano
35min