Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 130 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 4 uova
- 200 g di caramello liquido (vedi consiglio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250.4 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Soufflé al formaggio
55min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Crema inglese
15 min
Zabaione
15 min
Monte bianco
1h
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6h 30min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crème caramel al Varoma
3h
Crème caramel (TM6)
4h